Ontdekroute de Witte Vos

De Witte Vos Ontdekroute (2,7 km)

Lang geleden, in de bossen van Reusel, was er ooit eens een man, die stiekem spullen over de grens smokkelde. Stiekem, van de ene naar de…

De Witte Vos Ontdekroute (2,7 km)

Lang geleden, in de bossen van Reusel, was er ooit eens een man, die stiekem spullen over de grens smokkelde. Stiekem, van de ene naar de andere kant. Hij was zo sluw en slim dat hij al snel bekend stond als ‘De Witte Vos’. De douane controleerde de grens nauwgezet maar toch… Toch was de Witte Vos ze vaak te slim af. Chocolade in holle broden, boter in de binnenzakken van zijn lange jas, zakken suiker onder de wagons van de tram. Nu, jaren later, is het mysterieuze smokkelverleden van de Witte Vos nog steeds te ontdekken in de Reuselse bossen. En ook de Witte Vos duikt nog wel eens op en met smokkelen, is hij nog even niet klaar. Maar, hij kan dat niet alleen, en heeft jullie hulp nodig. Alle jonge smokkelaars zijn uitgenodigd. Ga met de Witte Vos mee op smokkelpad, test je vaardigheden met de smokkelproeven die je onderweg tegenkomt, en blijf altijd op je hoede… Voordat de veldwachter je ziet.

Voor een extra complete ‘smokkelbeleving’ kun je een smokkeltas kopen. Ontdek wat er met deze tas nog meer te ontdekken valt.

Bij vragen: info@outdoorparkreusel.nl

Neem alvast een kijkje

Locatie