Midden in de Brabantse Kempen, tussen Eindhoven, Tilburg en het Belgische Turnhout kun jij slapen zoals dat bij jou past! 
Kamperen bij de boer, het centrum in lopen vanaf jouw camperplaats, een B&B met welbelovend uitzicht of gezellig met een groep overnachten? Het kan in Reusel-De Mierden! In deze mooie groene driehoek vind je een goede uitvalshoek om te wandelen, fietsen en te genieten. Ook liggen er op slechts enkele kilometers van Reusel verschillende attractieparken: 20 km van Safaripark de Beekse Bergen,
38 km van de Efteling en 30 km van Bobbejaanland.

Verleg je grenzen, pak de fiets en ga op ontdekkingstocht!

Deze grensoverschrijdende fietsroute laat je genieten van de natuurgebieden Peelse Heide, Cartierheide en de Reuselse Moeren. Onderweg passeer je verschillende bezienswaardigheden zoals de Januskop, de Kleine en Grote Cirkel, de Reuselse Dodendraad en de Abdij van Postel. Kortom: Genoeg cultuur & natuur om te ontdekken! 

Ontdek het rondje Reusel

Onze gemeente Reusel- De Mierden barst van de ingrediënten voor een leuke dag uit. Van een gezellig dagje pretpark met hele gezin tot avontuurlijke routes in de omgeving. Wat je nu echt gezien moet hebben? Onze higlights helpen je op weg!