Ontdek de verrassende dorpen in het groen! Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan voor
een fijne fietstocht of wandeling. Tel eindeloze kilometers aan wandelroutes, ruiterpaden, fietsnetwerk(en) en mountainbikepaden. 
Geniet onderweg van verbluffende natuur & cultuur en beleef een gebied voor actieve fijnproevers!

 

Het is hier gewoon thuiskomen!

Hoe fijn is het om wakker te worden in één van de mooiste dorpen van de gemeente Reusel? Helemaal wanneer je tijdens jouw fiets, wandel, mountainbike of ruitertrip
een hoop kilometers hebt afgelegd. In de gemeente Reusel-De Mierden zijn er tal van mogelijkheden om te overnachten. Kom aan je nachtrust in een van onze hotels, B&B's of ga op zoek naar een camping! Kortom: er is volop keuze voor eenvoudig of luxe over-nachten. Bekijk alle opties via de button!

Overnachtingsmogelijkheden

Zullen we uitgaan in de regio?

In de regio is altijd wat te doen! De regio is rijk aan geschiedenis, cultuur, activiteiten en evenementen. Het hele jaar door vind je alles wat je nodig hebt om er op uit te gaan. Ga lekker naar buiten en ontdek de highlights van wandelen, fietsen en paardrijden in de omgeving van Eindhoven. Duik in het verleden en vind verhalen over vooruitgang en tegenslag in de kastelen en musea. Er is ook vanalles te beleven op het gebied van kunst, muziek, theater en festivals. Benieuwd wat je kunt zien en doen in regio Eindhoven?
Scroll hier eens door het aanbod aan activiteiten en evenementen.