Als je met de kids op pad gaat in Reusel is er meer dan genoeg te beleven! Wat dacht je van een bezoek aan
de ijscoman, knuffelen met de dieren bij de kinderboerderij of laat de kids zich uitleven bij een heus klimparcours. 
Bekijk hier alle activiteiten en laat je verder inspireren! 

          IJsboerderij Fabor                      Taverne d'n Ouwe Brandtoren                  Hollandershoeve

Beleef Loei Lekker IJs!

Bij ijsboerderij Fabor vind je een heerlijk streekproduct, dat op ambachtelijke wijze is gemaakt van dagverse melk van hun eigen koeien. Het zonnige boerderijterras van Fabor is dé perfecte plek om even tot rust te komen tijdens een wandel- of fietstocht.
Ontdek hier IJsboerderij Fabor. 

De Kinderboerderij

Op de kinderboerderij van de Hollandershoeve kan het allemaal! Hier staan de pony Balou en haar ezel vrienden in de wei te grazen, zie je geitjes op een boom klimmen en kun je konijntjes knuffelen. Maar ook de schapen en alpaca's komen een nieuwsgierig kijkje bij je nemen wanneer je langs loopt. Ontdek de vijver met verschillende eenden en weidevogels of bekijk de herten, die op veilige afstand van jou blijven, anders rennen ze heel hard weg.

Smikkelen en Smullen bij De Hollandershoeve!

Het kindvriendelijke familierestaurant is gelegen in het prachtige buitengebied van Reusel. Ze serveren heerlijke lunch- en hoofdgerechten, ambachtelijke pannenkoeken (meer dan 80 variaties), en zijn inmiddels beroemd om de huisgemaakte spareribs! Het unieke van dit restaurant is de mooie grote, kinderboerderij met inloopweide, grenzend aan het terras en de natuurlijke speeltuin.

Blijf overnachten en geniet nog langer van de gemeente Reusel-De Mierden!